Miért együnk sajtot és egyáltalán milyet együnk? |
2023-11-15 22:18:57 |
A világon nagyon sokféle sajt létezik, és szinte minden országnak megvan az úgynevezett kedvenc sajtja, amelyet az emberek gyakran vásárolnak és fogyasztanak. Sokan nem mernek sajtot enni, mert úgy gondolják, hogy a magas zsírtartalma miatt csakis árthat az egészségnek. Ha egyszerre nem fogyasztunk a sajtból sokat, nyugodtan kerüljön néha az asztalra, merthogy rendkívül egészséges... |
Terhes diéta: mit javasolt és mit nem fogyasztani |
2023-01-10 13:44:40 |
Terhes diéta: 6 étel, amit fogyasszunk és 12, amitől óvakodjunk várandósság alatt Ezek mindenféle témát érintenek, például: ne úgy üljön, ahogy; feküdjön egy bizonyos testhelyzetben; egyen kevés túrót; kenegesse krémmel a hasát; nyújtóztassa a hátát; legyen meg a napi 3 főétkezés. Ezek az ötletek egy idő után nagyon bosszantóak lehetnek. És az eredmény: a végén nem fogja me... |
Miért együnk sajtot és egyáltalán milyet együnk? |
2022-10-09 18:24:10 |
A világon nagyon sokféle sajt létezik, és szinte minden országnak megvan az úgynevezett kedvenc sajtja, amelyet az emberek gyakran vásárolnak és fogyasztanak. Sokan nem mernek sajtot enni, mert úgy gondolják, hogy a magas zsírtartalma miatt csakis árthat az egészségnek. Ha egyszerre nem fogyasztunk a sajtból sokat, nyugodtan kerüljön néha az asztalra, merthogy rendkívül egészséges... |
Súlycsökkentés és teljesítményfokozás görögdinnyével |
2022-09-09 20:55:03 |
A nyár egyik kedvenc gyümölcse nem más, mint a görögdinnye. Nagyon sokan kedvelik, hiszen édes, lédús és sokféle betegség megelőzésében is a segítségünkre lehet. Egyrészt beilleszthetjük a fogyókúrás programunkba, másrészt nagyon hatékony lehet a teljesítményfokozásban is. Az... |
Ízorgia! A legfinomabb hústekercs, amit valaha ettél! |
2020-10-20 15:27:24 |
Ha a hosszúhétvégére pakoltál a hűtődbe csirkemellet, sajtot és bacont, legalább az esélyed megvan arra, hogy elkészítsd ezt a finom sültet. Biztosan nem fogsz csalódni! HOZZÁVALÓK (4 főre) 2 egész csirkemell 20 dkg szeletelt bacon szalonna 30 dkg feta sajt, vagy más sajt, pl. mozzarella 5 cikk fokhagyma 1 tk kakukkfű só, bors olíva olaj ÍGY KÉSZ... |
Így lesz omlós szaftos a csirkemell |
2018-12-27 06:49:05 |
Állítólag a szakácsok azért szeretik a csirkemellet, mert olyan nekik, mint a festőnek az üres vászon. Bármi megtörténhet vele, bármi kisülhet belőle. Csak egy valami nem eshet meg, hogy száraz maradjon. Mert alapállásból az. És sokak szerint, jellegtelen, egyhangú, íztelen hús, legyen bármilyen divatos, hála a folytonos fogyókúrázóknak. Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket.... |
Pezsdítő nyári mentás görögdinnye saláta receptje |
2018-08-25 00:44:56 |
Pezsdítő nyári mentás görögdinnye saláta receptje Nyáron az egyik legegészségesebb gyümölcs, amelyet fogyaszthatunk, nem más, mint a görögdinnye. Nemcsak önmagában fogyaszthatjuk, hanem nagyon változatosan el is készíthetjük, akár még egy grillezős kerti partin i... |
Focaccia |
2018-08-20 16:37:03 |
Irom is a hozzavalokat : 500 gr liszt,350 ml langyos viz, 1 kk cukor, 6 ek olivaolaj,1 kis kanal so, 1 kiskanal oragano, 1 ek instant eleszto. A hozzavalokbol tesztat dagastzunk, kicsit lagyabb tesztat kapunk mint a pizzatesztanal szokas. kiolajozott talba tesszuk, es duplajara kelesztjuk. Mikor duplajara kelt, 8 reszre osztjuk, kb 10-12 dkg lesz mindegyik. Egesz vekonyra nyujto... |
Pezsdítő nyári mentás görögdinnye saláta receptje |
2018-07-22 16:52:49 |
Pezsdítő nyári mentás görögdinnye saláta receptje Nyáron az egyik legegészségesebb gyümölcs, amelyet fogyaszthatunk, nem más, mint a görögdinnye. Nemcsak önmagában fogyaszthatjuk, hanem nagyon változatosan el is készíthetjük, akár még egy grillezős kerti partin i... |
Kuszkusz saláta |
2018-07-13 14:37:57 |
Hozzávalók: 1,5 bögre kuszkusz 1 piros , 1 sárga és 1 zöld kaliforniai paprika 1 fej lilahagyma 2-3 fej paradicsom kb. 2-3 kanál olívaolaj, és ugyanennyi balzsamecet 1 csomag feta só, bors A kusztkuszt sós vízben megfőzzük, majd ízlés szerint fűszerezzük. Letakarjuk azt edény, kb. 15- 20 perc alatt el is készül. Addig a zöldségeket megmossuk, lecsepegtetjük, a hagymát... |
|